Mutaties

Voor het heden:

Indien jullie wijzigingen willen in de stamboom of geboortes, huwelijken of overlijden willen melden dan a.u.b. het mutatieformulier invullen en per e-mail versturen. Wij zullen vertrouwelijk met de gegevens omgaan. Het mutatieformulier (in bewerkbaar formaat) is te hier te downloaden. Je kan het ingevuld per e-mail insturen, dan kan je helemaal elektronisch afhandelen. 

Indien u wijzigingen of aanvullingen hebt op de door ons gevonden informatie kunt u die per mail melden aan ons, via het  e-mail adres dat vermeld is in "contact". Vermeldt in de onderwerpregel: "mutatie of aanvulling".

Aanvraag voor registratie voor toegang tot het besloten deel.
Stuur een e-mail naar ons met de reden waarom u toegang tot het besloten deel wilt hebben (bijv. familierelatie).
U krijgt dan een password voor toegang tot het besloten deel toegestuurd. Vermeldt daarom duidelijk de reden, familierelatie en uw contactgegevens. Stuur de e-mail aan e-adres dat vermeld is in "contact". Vermeldt in de onderwerpregel: "toegang besloten deel".

Let op! Indien u eerder een aanvraag heeft ingediend via deze site dan is dat bij ons niet aangekomen als gevolg van een wijziging bij onze hosting provider. Ons excuus hiervoor. U kunt het opnieuw indienen door middel van een e-mail naar het email adres dat vermeld is in "contact".